Královna noci
Královno noci, paní černá
v čelence skvostné z antracitu
Z kamene nehybná a bledá
tvář odvrácená bez soucitu
Bezesných nocí průvodkyně
stojíš si na svém neochvějně
Kdo zná se k tobě nezahyne
Snad není vše tak beznadějné
Každý chce zapřít místa temná
v života knize, kterou píše
Ty, která vystupuješ ze dna,
beze všech hranic je tvá říše
Bez hranic prázdno děsí
však tobě se to nezdá
V tvé noci mezi ostatními
kéž září jasně i má hvězda
Přečteno 340x
Tipy 41
Poslední tipující: zelená víla, enigman, jedam, James Libustka, René Vulkán, Bíša, ota.pé, Skalsky Pavel, Špáďa, Gabrielle, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)