Něžný náraz
Normální páteční večer
normální provoz
normálně prší
Bolí mě v duši
zda tvoje srdce
něco tuší
že moje svědomí
bojuje s vědomím
kreslíš černou tuží
po zdech na moje oči
vlasy ve větru
a voda na rybníce
ve víru se točí
asi si slabiky popletu
místo pouťového srdce
něco o kolotoči
náraz prudce
do světel tvého slunka
..tak přihopkala láska
jako něžná srnka..
Přečteno 415x
Tipy 17
Poslední tipující: sailorr, Bíša, Psavec, Gabrielle, Larey, Elisha, CULIKATÁ, Květka Š., PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (2)
Komentujících (2)