Nultá vteřina
Sklenice vína
mžourá na mrtvém stole
a nikdo neuchopí stopku studenou
od prstů lhostejných.
Jen z dálky doznívá
ozvěna písně rasů
kteří nedopili poslední krev
utracených beránků
v nebi i na zemi.
Plíseň podzimu dnes hrdla zasype
notami půlovými.
Výkřik těch
co osud utratil
ale nechal žít
rozpárá lesy svým svitem tónů
vysypaných ze sametu černého jak noc
a dozní v uších věčně hluchých
jak v hrobě šepot červů hladových.
Přečteno 446x
Tipy 12
Poslední tipující: Judita, Tanzania, Lota, James Libustka, janewe, Sisinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)