Věř v dobro
a nepodléhej zlu
věř a ono
tě nikdy nepošle ke dnu
Věřím ve sny
a nepodléhám snu
věřím a snívám
že nikdy nespadnu ke dnu
Věře věřím ...
a nebojím se zla, tak
své dobro tady vzývám
láska je (někdy) jak hrouda zla - ta.
Jindy jak jařmo
na pleci mé
to je přeci
nad síly mé!
20.11.2010 23:55:00 | Zasr. romantik