MUCHOMŮRKA JEDOVATÁ
Z lesního gobelínu a podhoubí v polostínu,
narodila se hříbková víla.
V červeném závoji a se slzy z hermelínu,
rusalka………..divoženka sněhobílá.
Majestátně tu stojí,
pyšně,jedovatě nádherná.
Lesní královna v hedvábně svůdném kroji,
tak neodolatelná,tak rudě kouzelná.
Přijít sní o pannenství,
mohlo by tě stát život.
Zapomeň na to šílenství,
nebuď bláhový idiot.
Vyhni se ji,
je to ta nejkrásnější lest.
Nemysli na ni,
sic….tě stihne krutý trest.
Přečteno 283x
Tipy 28
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, Mbonita, la loba, hypertenze, labuť, jedam, šuměnka, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)