Zklamání na Rudém náměstí
Někdy jako bych měl pocit
že se dotýkám světel života
která tryskají z hrdinů hřbitova
Někdy mám pocity
že skulinou v srdci mém děravém
unikají oceány citů ledové
které ale stejně jako gamma paprsky
našich vzpomínek a budoucích zklamání
zamrzají na předměstí Rudého náměstí
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, Edmond Kadad, James Libustka, CULIKATÁ, Sladkalu
Komentáře (4)
Komentujících (3)