Musela jsem žít

Musela jsem žít

Anotace: Inspirace : Queen - Bohemian Rhapsody

Je tohle život? Nebo je to sen?
Je odsud východ?
Je odsud cesta ven?
Tak se tak ptám, zatímco tahle cesta
je mi už předurčena,
aniž bych snad chtěla...

Podívej se vzhůru
Podívej se do nebe
Jestli tam někde budu,
budu se dívat na tebe
na své cestě do nekonečna
Budu se dívat na lásku, jež věčná
zůstane jen v mých vzpomínkách

Je pozdě, nadešel můj čas
Mrazí mě až v morku kostí
Tělo bolí, už neslyším svůj vlastní hlas
Musím už jít k mé nelibosti
Nechám vás tady, zatímco budu čelit pravdě
o tom, jaké to je na druhé straně
Nechci už nic, jen možná
občas vzpomínejte na mě
A věřte...
Nechtěla jsem umřít
Tenhle svět opustit
Na druhou stranu
nechtěla jsem ani žít
Mnohdy šílela jsem,
že musela jsem tady žít
Mnohdy jsem litovala,
že musela jsem tady žít...
Autor unstoppable, 21.11.2010
Přečteno 221x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí