Loučím se
S hořkostí v ústech
loučím se s nadějí
S hořkostí v ústech
usínám raději
S hořkostí v ústech
loučím se s láskou
S hořkoust v ústech
Skryji se pod maskou
S hořkostí v ústech
loučím se s Tebou
S hořkostí v ústech
nohy mne zebou
S hořkostí v ústech
chlad líbá má chodidla
S hořkostí v ústech
bortila jsem pravidla
Přečteno 322x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Metcheque, Gabrielle, Divoženka1, CULIKATÁ, Květka Š., Jiná, Fighting Dreamer, Kapka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)