Dívka přede mnou sedící
Anotace: Ať posoudí každý sám, já nebudu chválit ani soudit sám sebe. Každý autor má být sebekritický, i já jsem.
Sbírka:
První květy
Přede mnou dívka sedí,
mé oči naň upřeně hledí.
Srdíčko písničku rychlou zpívá,
láska jej pevně svírá.
Krásná je a půvabná.
S životem mým si pohrává.
Bez ní je život pouhý koloběh,
bez smyslu a bez všech potěch.
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba, Květka Š.
Komentáře (0)