jak to vlastně je
Anotace: a nebo taky vůbec nevím jen to takhle vidím
lidi sou svině
za vším vidí zisk
chovat se vlídně
je velkej risk
ale proč občas ne
otočit role
ty směšnej klaune
ted ty si dole
nikdy nevěřím
prázdným slovům
jelikož věřím
jen svojím bohům
tím bohem sem já
kdo taky jiný
to pochopit se dá
proč pak sem divný
nepochopíte
moji existenci
jelikož nevíte
jak se chovaj veměvěrci
Přečteno 246x
Tipy 7
Poslední tipující: Iv, Gabrielle, ZILA78, Pythonissa__
Komentáře (1)
Komentujících (1)