déšť

déšť

Anotace: .

déšť mi na okno bubnuje
já z něj koukám a vyhlížím tě
vydím ho venku jak vloužích stepuje
a tak oblíkám si bundu a gatě

oblíkám se jdu podpořit kapky deště
skoky přes louže a do louží
a déšť říká skákej ještě a ještě
přesně tak jak mé srdce po tobě touží

vyskakuji a dopadám
dopadám do mokré louže
a víte jak já vyvadám
a jak moc mi to klouže? :-)

stejně tak se těším na tebe
na to až tě uvidím
já zamiloval se do tebe
zeptej se já odpovím

zeptej se mne na co chceš
tobě odpovím ti po pravdě
uslyšíš pravdu,žádnou lež
a odpovím hned,né váhavě

děkuji že já tě znám
děkuji ti že ty jseš
děkuji že já tě mám
děkuji že se mnou jdeš
Autor najrob7410, 21.11.2010
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: vlcatko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel