Na druhé straně
V tvých očích přístav
v tvé náruči moře
ve vlasech kvítí
a srdce jak slunce svítí
složila jsem mnoho přísah
byla bolest hoře
v tvém klíně peklo
a v doteku ráj
hlas pohánějící
mě jak loďku vítr dál
Našla jsem všechno
na druhé straně světa
na druhé straně zdi
vyšel jsi ven
opustil mé sny
..a skutečným se stal
(život jsi mi dal)
Přečteno 335x
Tipy 17
Poslední tipující: Žqáry, James Libustka, Bíša, Gabrielle, Psavec, Zasr. romantik, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)