Pekelná
Anotace: jak je to s peklem...
Slyším skřípot, brousí vidle....rudá záře...místo židle...vroucí voda čeká...
již zatápí mi pod kotlíkem, myslí si jak přijdu s křikem...mám však náruč otevřenou.
Ještě neví chudák malý že si o mne prsty spálí, že se stanu jeho ženou...on mým poskokem....
už se šušká všude světem..jak prý že to bývá s peklem...místo pekelného pána...
sedí na zlotrůně dáma
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, James Libustka
Komentáře (1)
Komentujících (1)