Právě proto
Anotace: ...Pro dání sama sebe, pro věnování života za Tebe...
Pro chvilku chvění
toužení a snění
ohňostroj rozkoše
pro spalující vášeň
nám Bůh lásku dal...
Pro dání sama sebe
pro věnování života za Tebe
pro mateřské lásky cit
a něhu ke stáří mít
pro lásku ke druhým
nás Bůh miluje...
Všechny lidské chyby
nedodržené sliby
bolesti páchané na druhých
pokušení a činů hřích
Bůh smývá naše viny
a odpouští...
Přečteno 279x
Tipy 17
Poslední tipující: divoska_jaja, umělec2, Gabrielle, Psavec, Any 4, Květka Š., Mraveneček, Agniezka, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)