Pochopená
Anotace: konec roku už je tu zas za chvilku..
Rozsvítilo se světlo
rozmluvilo začátky
letmých splínů
V údolí, kde prší slzy
je slyšet ticho..
Pomalu Slunce vychází
osvítí čin i slovo
Po mnoho životů hledání
v uzamčené komnatě knih
..vycházím ven
Přivítat první sníh
v dlaních osudu
Zkrotla mysl
Voda rány smyla
a zahojila duši..láskou
Tam v horách usedla dívka
a zpívá ptákům do mraků
Než přijde zima..
Přečteno 323x
Tipy 38
Poslední tipující: Krahujec, jvacl, Veselý Drak, Sweet KiWi, Helena Lovecká, Pevya, carodejka, la loba, Lioness, James Libustka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)