Anotace: Nádraží.Romská dívka, nepozorné oko by ji však považovalo za chlapce. Poznala jsem ji při jedné mé školní práci v azylovém domě.Přisedla ku mně na nádraží,najednou slyším otázku přes celé nádraží:"to je tvá nová?"To Zoja, její kamarádka se jí tázala.