slunce živel co miluju
raduju se z každého jeho pousmání
kdy k mání je paprsků pár
kočár plný hřejivosti
ke kvetení
k potěšení barev plný košík
ano to jsou chvíle
kdy zpívám a ožívám..
22.11.2010 19:56:00 | Mbonita
Tok energie. Ano. To ti řeknu!
/ jak já se nahá ráda do něj oblékám
a sosám jako sobec, jak ten, co drží flám
a chce furt víc a víc. jak máslo na něm měknu.../
Vydržím hodiny se takhle válet
a Tvoje báseň o slunci je králem...
22.11.2010 19:09:00 | šuměnka