Harcovník žen
Anotace: ...nesnáším takové, ženy jsou nádherná stvoření, a žádná si nezaslouží, aby s ní bylo manipulováno...:(
Střídal ženy
jako kabáty
zahříval se s nimi
v teplých postelích
a ony mu poslušně
v alkoholové euforii
dávaly co chtěl
pojil se s nimi
v závazcích
sexuálních praktik
nežádal po nich
žádné zvrhlosti
jenom volný klín
a trochu něhy
za trochu lásky si šel
světakrajem tento
pan XYZ a rozkrýval
ženám tajemství o lásce
a touze v jejich ložnicích
takový byl ten harcovník žen
z podvodů se šířily
zvěsti o nevěře
a ženy brečely v slzách
podlých mužských lží
o té jediné na světě
Přečteno 396x
Tipy 21
Poslední tipující: Špáďa, Bíša, labuť, Niky88, Gabrielle, Mbonita, Psavec, Květka Š., jitka.svobodova, Sisinka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)