Anotace: Ať posoudí každý sám, já nebudu chválit ani soudit sám sebe. Každý autor má být sebekritický, i já jsem.
Sbírka: První květy
Páni. Čekal jsem jako komentář něco krátkého, stručného atd., ale něco tak pěkného a obsáhlého... šokovalo mne to a strašně příjemně potěšilo. Mnohokrát děkuji.
24.11.2010 21:17:00 | Silver Waly
St bolest,bolest z Tebe tryská a já řeknu jen že vím velice dobře jak Ti je,sama to opět prožívám a i když na kolenou plivu krev do prachu země,přesto to za to stálo a jestli to nepřežiju?Co může být lepší než sebevražda láskou?Zase jí budu cítit a Ty taky...jen si dej čas a nepřestávej věřit...
23.11.2010 12:06:00 | la loba