slova, slova, slova
A je to tu znova,
ta zoufalost světa,
mrazem přešlé sedmikrásky
a prázdná slova.
Budoucnost?
Možná tak mizerná minuta
co myslí na lásku.
Troufalost?
Kde je ta jistota,
co činy promění v cnost.
Myslím víru?
Možná...
těžko hledám správná slova.
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, James Libustka
Komentáře (1)
Komentujících (1)