Ona.
Anotace: A přece nejen ona.
Stokrát jsi vinna, a přece anděl
co modlitbou smývá hříchy
co zklamání schová do dlaní
co dechem odežene smrt
Stokrát jsi hrdá, a přece první
co přiloží obklad na ránu
co dá napít vody velbloudovi
co stiskne ruku sokyni
Stokrát jsi tvrdá, a přece víla
co tančí s vážkami nad vodou
co slunci dává sílu svítit
co rosí louky slzami
Tisíckrát stará, a přece dítě
co poprvé vidí duhu
- slyší zvony
- hází květinu do hrobu.
A přece žena
a přece milující.
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, Maryje..., CULIKATÁ, Gabrielle, Skalsky Pavel, Nick Name, Borgia
Komentáře (2)
Komentujících (2)