Slova bez významu
Pár bezvýznamných slov
láska, chci tě, miluji tě
slévá se do neforemné hmoty
bez obsahu citu
Lžeme si do očí
hrajíc si na svaté
Lžeme si bez výčitek
hrajíc si na anděly
Pár bezvýznamných slov
milovat, ctít až do skonání věků
Polykáme s pocitem marnosti,
z které není úniku
Lžeme si do očí
bez kouska studu
Lžeme si bez výčitek
bez šance na změnu
Přečteno 315x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, James Libustka, Gabrielle, drsnosrstej kokršpaněl, ostuda lidstva, Květka Š., la loba, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)