Anotace: Stará,prastará báseň ,co na mě nečekaně vypadla z notýsku...a jak se hodí...:-)
Dotkni se v touze
hvězd
změní se v prach
chtěj divokého
ptáka chytit
zabije ho strach
nezůstane ti nic
co mohl by sis přát
lepší je dívat se
nedotýkat se
jen v hloubi duše milovat