Klub vdovcov
Každý z nás miloval nejakú ženu,
ktorá odišla, či už nie je,
a tak sme sa naučili
vyzerať upravene, dôstojne a veselo.
Hráme šach, rozprávame o politike,
pijeme fernet a malé pivo.
Avšak tam niekde za tretím a štvrtým
rebrom vľavo
stále bije srdce lovca.
(Zostarnutého a opusteného? Pche!)
Přečteno 810x
Tipy 5
Poslední tipující: Favi, maliska, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)