Pokání
Anotace: ...jinak jsem v pohodě, co vy?
Pokání
Na břehu řeky
Jinak plyne čas
Čekám tu věky
Abych viděl tě zas
Lampy nočního města
Tančí na hladině
Každý jsme z jiného těsta
V poslední hodině
Měl jsem strach
Neskočil za tebou
Je ze mě vrah
Jsem prázdnou nádobou
Voda zavřela se nad tebou
Proklínám se od té doby
Nejsem sám sebou
Jsem plný zloby
Vzpomínám na barvu tvých očí
Na tvoji vůni
Svět se mnou se točí
Strádáním stůni
Horečka mě spaluje
Temná voda nabízí chlad
Svět živých se vzdaluje
Smrt mi pomůže…snad
Doufám, že uvidím tě zas
Úsměv na tvé tváři
Tvůj přátelský hlas
Snad Smrtka má místo v diáři
Není už cesty zpět
Skončilo čekání
Opouštím svět
Je čas na pokání
Raz dva tři teď!
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Lea*, strašidýlko-střapatý, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)