bláznův kamarád
nevím
zda se opít teď
či až potom
nevím
proč se kamarád
zbláznil
v kazajce
svíraj jeho duši
opilou
nevím
zda se zbláznit teď
či až potom
v mozajce
lidí blázna ke lži
přivážou
asi se bojí
že říkal pravdu
či si vymýšlel?
pravda šílená
šílenost pravdivá;
lobotomie
svět
k šílenství dohání
jeho i mne
držím se
jsem silnej
či snad šílenej;
jsem opilej
bláznův kamarád
kdo je víc?
Přečteno 332x
Tipy 17
Poslední tipující: Veru, pamp_elka, Sladkalu, slob, Gabrielle, ostuda lidstva, jiljovský, ewon, Pablo Kral, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)