STÁLE POLETÍ
Časoprostor jako lineární kontinuum,
podstatná složka struktury vesmíru.
Špička času rozpíná vakuum,
evokuje, tvoří černou díru.
Smysl času odlišných náhledů,
rozpíná nekonečný vesmír.
Jako pyramidy stavěné do středů,
pískem s přesýpacích hodin.
Tak jako malé částečky,
tvoří ohromné duny.
Tak i čas a jeho konečky,
v sekundách už odkapaly tuny.
Miliardy hodin,
miliony roků.
tisíce století.
Nespočetně rodin,
udělalo biliony kroků,
ale čas,ten nám stále poletí.
Přečteno 244x
Tipy 14
Poslední tipující: Nick Name, šuměnka, Mbonita, CULIKATÁ, Danga, Květka Š., la loba, labuť, Pablo Kral
Komentáře (2)
Komentujících (2)