ŽIVÉ SNY
Noční můry v obrazech snění,
zážitek iluzorních procesů a vjemů.
Denní prožitky a emoce,se na sny změní,
nafouknou se,zhmotní se,ve svém objemu.
Noční děsy fiktivní fantazie,
živé sny ze snáře.
Náměsíčná terapie,
nekonečná spánková fáze.
Nevědomí, předvědomí, vědomí,
spánková forma nereálného.
Možná vize,možná je to tvoje svědomí,
co vytrhlo tě,ze snu živého.
Přečteno 335x
Tipy 19
Poslední tipující: Nick Name, šuměnka, Pevya, Mbonita, Jiná, CULIKATÁ, Danga, Květka Š., la loba, Petbab, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)