Hřích?
Výkřik do tmy
prořízne ticho snění
bez hříchu
nemusí dojít k odpuštění
a sny co se zdají
v myšlenkách našich
k uspokojení smyslů
bude muset stačit
...
Tak ráda bych Ti řekla
že prožít bych to chtěla
i zítra
ale budu muset čekat
jak s tím naložíš
Ty
...
Přečteno 396x
Tipy 8
Poslední tipující: René Vulkán, Gabrielle, CULIKATÁ, la loba, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)