Ti vlci černí
v květech skrytí
očima svítí
mou touhou se sytí
ti vlci
jak psi bití
to pro ně
svoje srdce
roztrhám....
Dobré.....hodně dobré......S.T...
25.11.2010 19:15:00 | ZILA78
Po letu může přijít
měkké přistání,
třeba do náruče
a nebo suché trávy
a nebo polštáře
(tenkrát si Mourek dal velkou práci se sehnáním)
nic nikdy nestojí
za srdce roztrhání!!
25.11.2010 12:46:00 | Cecilka
Pocity vroucí, ze srdce jdoucí.
Oslovily.
Vlčí máky - pro mne symbol lásky a touhy, vzpomínka na mládí... :-)
24.11.2010 13:26:00 | Kapka