HLADOVEC
Anotace: Dramatické pojetí jedné docela běžném situace kdesi v Kralupech.
HLADOVEC
Jsem schovaná. Mimo dosah půlměsíce
To je vůně. Vyrazila bych už teď.
Jasně, že vyběhnu až bude tma.
Čekám. V čekání jsem dobrá.
Tma. Slyším ještě zvuky.
Ticho……ještě chvíli.
Teď! Kdepak to je?
V pravém rohu.
Tak honem!
TADY!
Klap.
Komentáře (4)
Komentujících (4)