Infekční
Anotace: doma už je dobře :-)
Nemůžeš polknout ani slinu vastní,
horečka, bolesti hlavy, zhasni.
Nezbývá nic jiného
než lékaře navštívit.
Pomůže, umí tě z toho
vysvobodit.
A tak přišla,
věc nemilá,
nemocnice mě vítá.
Infekční oddělení,
žádná sranda není.
Kapačky, injekce, tabletky
dostávat,
rychlý návrat domů
očekávat.
Sestřičky mile se o mě staraly,
doma je však líp,
posílám velké DĚKUJI.
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: Danger, ZILA78, Do Ga, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)