Jdi za svým štěstím
Jdi za svým srdcem-snad ke štěstí Tě vede,
za svými sny-snad brzy se Ti splní.
Jdi za vším, co láká jenom Tebe,
ať najdeš to, co radostí Tě plní.
Na tuto cestu máš mé požehnání,
ať dojdeš rychle a v pořádku k cíli,
ať dojdeš tam, kde splní se Tvá přání,
ať najdeš tu, co dá Ti nové síly.
Přečteno 516x
Tipy 27
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22, Sladkalu, jehlaspichlas, jaňa, NikitaNikaT., James Libustka, strašidýlko-střapatý, Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)