Anotace: miluju ji a byla mi inspirací http://web.quick.cz/asasek/orten/htm/bas6.htm
Opravdu nevím, co napsat po předchozích komentářích, a tak snad jen - díky... Nádherná báseň - ST!
26.11.2010 00:32:00 | TetaKazi
Píši Ti, básnířko, neb nechci neříci,
že občas na mě působí ty verše osudově,
co schraňují nám drazí mrtví básníci,
a že ruku jednou stiskla bych jak jemu, tak i Tobě :-)
25.11.2010 07:10:00 | ziriant
Teda tys nasadila dneska laťku vysoko
/ a asi jentak už ji někdo nepřeskočí /
Ta báseň geniálně sepsaná, až vytryskla mi něha z očí
a smekám Tobě poklonu / a pěkně hlubokou!!
já si málokdy něco tisknu / tohle ANO!
25.11.2010 05:26:00 | šuměnka
Celé jsem přečetla a srdce mám až v krku....je to nádhera a tohle -
Proč jenom si osud krutě hrál
a náhrobek, co pokryl vaše plíce
se nenadzvedl, nenadzvedl více
Jak marné bylo prosit všechny růže,
aby vám smrt vyškubaly z kůže.
- je obzvlášť krásné...ST
24.11.2010 22:18:00 | Sladkalu