Zamítá se
Volně si plavou
Ty mé myšlenky.
Jsou černé, bez
Zrnka naděje.
Už zbyly jen vzpomínky.
Cítím, že konec tu
Právě je.
Otírám slzy,
Snažím se o úsměv.
Podávám ruku,
tomuto stvoření.
Slyším jen výsměch,
Žádné dvoření.
Smírčí návrh se zamítá.
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: Viva La Roma, Dračičák, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, hypertenze, Aka Kiss
Komentáře (2)
Komentujících (2)