No tak..já tomu stále věřím:o)jen se zadívat do těch všech barviček a i z bílé a černé si vykouzlit růžovou, zelenou, modrou či žlutou. Vždy jde jen o to věřit sama sobě, že dokážeš vzlétnout a pak...poletíš, navzdory tomu, že ostatní řekli ne...:o))
16.01.2006 14:50:00 | Sunny
Ano Sunny máš pravdu, jenže jako dítě jsem tomu fakt věřila že svět je a bude stále krásný a barevný...
16.01.2006 14:48:00 | Ninala
Hmmm, každý má ten svůj břeh, ke kterému směřuje. Třeba si jen tak z legrace kup krasohled. Pamatuješ?? Když jsme byli děti, dokázali jsme se do něj zasněně koukat celé dlouhé minuty. A svět byl nádherně barevný...
16.01.2006 14:12:00 | Sunny