jojo,to si říkám také neustále,jak se blíží nový rok...
:-)
Jinak pohodové vánoční svátky a plno tvořivosti ve zdraví v roce 2011!
Zdraví Sisinka
:-)
22.12.2010 10:25:00 | Sisinka
Žádná blbůstka..pěkný je to!!!
27.11.2010 11:34:00 | xoxoxo
:-))) Při změně životního stylu,
postupujte obezřetně, radí lékaři.
Ze dne na den neměňte se,
chvíli to bude trvat.
Pak vyvarujete se trýznění,
na míse záchodní.
Dračičáku, tak toto jsem si dnes potřebovala přečíst....ST***
26.11.2010 13:46:00 | Tamara
Proč upírat si radosti života... myslím, že své masožravce to nevysvětlíš a hryzne si do masa... :o)
25.11.2010 12:04:00 | labuť
myslím, že Ti, co žili zdravě
zemřeli také stejně hravě
jako my ostatní
co cigateru kouří už pár dní
a pivo pijou, že jim chutná
a výživa jim zdravá putna...
25.11.2010 11:58:00 | šuměnka