O MARNOSTI?
Rok bojů na planinách a touha po domově
Těžko tě zachrání vždyť pořád je to v tobě
Vítr a čerstvej vzduch na druhé spolehnutí
Složitej úděl tvůj tě k ohlédnutí nutí
Barevnost podzimu trnky šípky a hlohy
Myšlenky na zimu a na falešný bohy
Těšit se na jaro a propotit se létem
S tradicí prastarou je těžké být člověkem
Na kopci z čediče blízko je do nebe
S výhledem do kraje až z toho zazebe
Omyly počítáš tiše a s rozvahou
Cítíš se jako kat co váhá s popravou
Přečteno 415x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Kapka, Sweet KiWi, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)