MOHYKÁN
Anotace: Někdy si tak připadám
Pořád něco hartusí
Ta doba ho nakonec zadusí
Divou zvěří roztrhán na kusy
Pak těžko se vstát pokusí
On nechápe tenhle svět
A kdyby začla jeho ústa vyprávět
Tak možná pozdějš možná hned
Otočil by se tok času zpět
Možná proto utíká
Odnikud snad do nikam
Divnou hořkost polyká
Trochu jako poslední Mohykán
Utíká má v patách stín
Běží krajem tajemným
Utíká ze smrti strach
Utápí se v obavách
Přečteno 379x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kapka, Sweet KiWi, James Libustka, la loba, labuť
Komentáře (0)