Za stolem z cukrárny
Anotace: bývájí naděje, vůně,věci všední a nevšední
Za srdce nad hlavou
Za stolem z cukrárny
v rozkoši lékořicových tyčinek
Tóny blues ve vlasech
V zrcadle kreslí vzdušné zámky
Bosou nohou kousky jinovatky
Neposlušné myšlenky a nalomená důvěra
Utíkající rty, francouzská kinematografie
Lež a láska duše
Jiskřící plamínek plný vzpomínek
Narkotikum citronové šály
Vytahovat slunce a tmu
Rozkošnicky utíkat, rozbíjet dny snů
Pravidla námrazy
Nepřijatý hovor
Všude samé ticho a v hloubce smích
Ostré rysy ve tváři, uvnitř měký mech
Výlety bez mapy
Na kabatě má(š) dva velké knoflíky
Hořká sladkost tu neukojíš hned
návaraty a zvraty
Šahá ti na vlasy a lepí
Neuspořádaně houpe se na laně
Kouká lákavě, stále je za stolem výzvy a naděje
Přečteno 313x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, ZILA78, její alter ego, James Libustka, CULIKATÁ, la loba, Kapka, Sweet KiWi, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)