Anotace: ...z metodické sbírky - Jak vyrobit blahobyt aneb Proč je třeba občas někde vystřelit, odpálit, napětí udržovat -
indexy padaj na kolena
polivka chlebova..
bude chutnat..
i bez masa
osolena..
27.11.2010 12:54:00 | Bean
Bubnů hlas se šíří ke mě
do humoru oděný
pročítám ty řádky jemné
díky za tvé cítění
26.11.2010 15:37:00 | carodejka
Vtipná.
Nemívám zájem o burzu
chodím tam kde to neklouže
vyhnout se těžkému konkurzu
nepadat z bláta do louže :-)
25.11.2010 15:55:00 | Kapka
PX nebo DAX,
stejně platíš tax.
Včera spadnul DAX
o zem sebou fláks.
Vykašli se na indexy
a najdi si ňákou sexy.
* * * * * * *
PX nebo DAX
zmáks ji chlape, zmáks?
25.11.2010 14:32:00 | Špáďa