Autorem je Zima
Anotace: Pokaždé víme, ale nepřiznámé si to.
Na prahu zima zvoní mraz
A tu a tam z posledních sil
Nenápadně každého z nás
Škrabalo teplo, klelo jíl.
Až začne sníh, přestane vše.
Až přijde vichr, přejde smích.
A oddáš se mrazivé mše,
Co sama zima píše z knih
Co tesá z ledu mocný mraz
A lněný závoj ukryje.
To přeci zná už Každy z nás
Ten kdo se podá, přežije
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)