Mořská víla
Němá
šlapala, trpěla,
Bolelo
Bylo by líbezné, kdyby to nebylo.
Bylo by jinak a něco by chybělo,
Kdyby tu mořské víly nebylo
Pan Andersen píše smutné pohádky
Možná to přežije, vrátí se zpátky
Ale jak laská pohrává se s námi,
Ta je nám katem, pokud ji neznámé.
Najednou svět by se nestal šťastnějším,
"Kdyby to nebylo"
Tím se konejším
Polykám slzy já za mořskou vilu
Kdyby tu nebyla, nemá to sílu…
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: efeeez, brooklyn, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)