alkoholová chvilka
Anotace: bloudím kráčím utíkám stíhám usínám přežívám umřít nestíhám
utopil sem ten můj splín
ted už se mám lépe dosti
vedle vypité flašky vín
odproštění od zlosti
...vyrovnáníá s realitou
tím že z ní uteču
mýti chvilku vylitou
při kterí vyteču
vyteču a ulevím
stanu se divákem
jestli to pomůže to nevím
však zapíjím to pívákem
další jedno možná druhý
a už se mám rázem skvěle
ted vím že nejsem tuhý
jelikož se tělo chvěje
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: whiolet, humus, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)