Obměkčené nebe
Do očí mi padá
nebeská sůl
v bílých chuchvalcích
Je všude kolem
Studí mě
po těle
na palcích
-To pláče nebe-
Nechce abych
ztratila tebe
a tak bděle
kontroluje mé myšlení
k tobě cítění
-A padá voda-
Není jí
pro mě škoda?
Nebeské slzy
Nebeská
tříšť ledová
Mě to tak mrzí..
..kdo moje city udolá?
Přečteno 368x
Tipy 14
Poslední tipující: BLUE-from-the-NIGHT, Larey, hašlerka, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, jedam, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)