Anotace: ...Jsou tací, jenž bez citů slepě tyranům slouží, v jich patách peklo se plouží a černá duše nezná svědomí...
Suprové dílko, zamrazilo mě a jen tiško, mlčky, skorem slzy mám.. znovu pročítám, těžko řéct, nechápu činy některých lidí... jsou všade kolem nás a jen smutně dodám, že ač nejsou vrazi, ubližují stejně... hodně. ST!!!*** tzv. jsou přes mrtvoly.
27.11.2010 14:06:00 | NikitaNikaT.
Víte, děvčata, nemohla jsem usnout...Koukala jsem se v telce na film: "Volby srdce", o mladých misionářkách které odjedou do bojem zmítaného Salvadoru, aby tam pomáhaly sirotkům a vůbec lidem, vyloženě masakrovaným diktátorským režimem...Nechalo to ve mně strašně hluboký otisk, plakala sem a psala tuhle básničku, abych vypsala tu hrůzu do písmen...Vím, že tu chceme tohle všechno zahnat naším modrým světem, ale tohle se děje a to je realita...Díky za komenty, všem...
26.11.2010 10:02:00 | Sladkalu
Až mě z té představy zamrazilo.Krásně napsané,Culík Ti tleská culíkama:)
26.11.2010 06:54:00 | CULIKATÁ
Ano, teď s´ to právě řekla
/peklo je tady na zemi
a po něm bude klid/
jen tady totiž červená krev tekla
a zabarvila mnohá území
v nichž krásno mohlo žít...
26.11.2010 06:09:00 | šuměnka