Prechádzaš mi cez žalúdok, láska,
ako .44 olovená guľa,
čo skántrila život mafiána odvedľa.
A potom pokračovala cez skriňu, plnú zrazu
už nepotrebných vecí,
a stenu mne do spálne, kde chvíľu blúdila.
Asi nenašla, čo hľadala, lebo úplne vyčerpaná
mi padla k nohám.
Prechádzaš mi cez žalúdok, láska,
ako fínsky nôž,
čo ukončil trápenie toho brava, čo sme
z neho zjedli kúsok stehna.
A chvíľu predtým mu pripitý sused oprel
porážačku o čelo
a žartom sa ho spýtal: Tak vezmeš si ma, či
nie?
Len či to myslel žartom, pretože potom sa
rozplakal
a stlačil spúšť trasúcou sa rukou.
Preto aj zle trafil.
Prechádzaš mi cez žalúdok, láska.
Ale na čo myslíš ty,
keď ležíme spolu v posteli?