Cesta klidu
Anotace: Možná není jediná, možná ano
Šedá myš v rohu se skrývá,
hledá cestu, žádná není.
S okolím ona nesplývá,
nemá klid a žádné jmění.
Jenom myšlenky v hlavě
o čemkoli, o nemožném.
Snad rozdělit na dvě
o životě přec neživém.
Tohle nechá si myš zdát,
ať nemusí se stále bát..
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Neldor, James Libustka
Komentáře (0)