noční procházka
Anotace: není nad to vypadnout ven když tam nikdo není
jen co vylezu z domu
všude plno sněhu
napiju se rumu
cejtím jeho něhu
tak si kráčím krajnou
a líně si popíjím
misi mám dnes tajnou
jakou to fuckt nepovím
popijím stále a dále
rázem už je půlka flašky
cejtím zase toho krále
co vyhání vždy všechny šašky
zlomím láhev do sebe
a do sněhu padám
a ted čumím do nebe
určitě si zas dám
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: Judita, Iv, whiolet, Pythonissa__, humus
Komentáře (2)
Komentujících (2)