Povrchnost krásy
Vkládáš se
mezi mé myšlenky
a čechráš jim vlasy
z nedočkavosti
stavíš mosty
a pak
necháváš se strhnout
povrchností
z všední krásy
a až pak
když máš náruč prázdnou
s naivitou
sobě vlastní
zkoušíš
všechno
zvládnout
...
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: Oslice, Giginka, René Vulkán, Květka Š., jitka.svobodova, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)